14 Eylül 2010 Salı

camp rock 2 geliyor!!!

HERKESE BENDEN SELAMLAR
Hani şu çok beklediğimiz flim var ya işte o yakında vizyona giriyor .Ben şimdiden camp rock için
çıldaırmaya başladım bile!!!

camp rock 2 fragmanı
atiye - istemem değişmesin

atiye’den “camp rock 2: bÜyÜk fİnal” şarkısı
Şarkı, 6 Eylül’den itibaren piyasada olacak “Camp Rock 2: Büyük Final “ soundtrack albümünde yer alacak.
Disney Channel Türkiye, heyecanla beklenen Disney Channel Orijinal Filmi “Camp Rock2: Büyük Final”in Wouldn’t Change A Thing adlı şarkının cover’ını yetenekli şarkıcı Atiye’nin yaptığını açıkladı. Parçanın özel klibi, filmin Eylül’deki gösterimi yaklaşırken, 1 Ağustos Cuma günü saat 10:25'te Disney Channel Türkiye’de ilk kez gösterilecek.
Atiye’nin “cover” şarkısı, 6 Eylül’den itibaren raflarda yerini alacak olan ve filmdeki tüm şarkıları içerecek olan Camp Rock 2: Büyük Final’in “soundtrack”inde yer alacak. Özel olarak hazırlanan ve İstanbul’da çekilen klip Disney Channel’da yayınlanacak. Atiye'nin şarkısı, bir aşk hikayesini anlatırken filmden bazı öğeleri de hayata geçiriyor. Klibin teması, Mitchie (Demi Lovato) ve Shane (Joe Jones) tarafından bir aşk düeti olarak söylenen film versiyonunu yansıtıyor. Bu video da bonus olarak Camp Rock 2: The Final Jam DVD’sinde yer alıyor.



Atiye Deniz eğitimli bir piyanist ve şarkıcı. Eleştirmenler tarafından beğenilen ilk albümü My Tears, 2007 yılında çıkmıştı. 2009’da çıkan ve kendi adını taşıyan ikinci albümü listelerde 3 numaraya kadar çıkan Salla gibi birçok hit içeriyor. Atiye bugüne kadar, halk tarafından oylanan 2006 KRAL Video Müzik Ödülleri'nde En iyi Çıkış Yapan Kadın Ödülü dahil olmak üzere birçok ödül kazandı ve 2009 yılında 2009 MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde En iyi Türkçe Rol Ödülü’ne aday oldu.
Disney Channel Orta ve Doğu Avrupa Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Maciej Bral; “Yerel sanatçılarla çalışmak, Türk çocuklarıyla yakınlaşmak ve bağ kurmak için bize iyi bir fırsat oluyor. Müzik, Camp Rock 2: Büyük Final’in temelinde yer alıyor, bu projede Atiye ile birlikte çalışmaktan dolayı çok mutluyuz. Türkiye’deki tüm çocukların ve ailelerinin de tüm şarkılardan keyif alacaklarını umuyoruz” dedi.
Türkçe parçayı seslendiren Atiye ise, "Disney Channel ile çalışmak muhteşem bir şey, şarkı harika ve klibi çekereken de çok keyif aldım. “Camp Rock 2: Büyük Final” şarkı ve dans etmenin zevkini yaşatıyor ve her yaştan çocukları eğlenceye davet ediyor” dedi.
İlk gösteriminden itibaren, "Camp Rock” net olarak 137 milyonun üzerinde izleyiciye ulaştı. Jonas Kardeşler ile Demi Lovato, yaz mevsiminin müzik, dans ve özgürlüğünü kutlayan bir rock müzikali ile Eylül’de izleyicilere bu yolculuğun tadını çıkartmaya hazırlar.
Disney Channel şu sıralar, Demi Lovato ve Joe Jonas’ın rol aldığı Wouldn’t Change A Thing de dahil olmak üzere Camp Rock 2: Büyük Final’den alınan bazı orijinal müzik kliplerini yayınlıyor.

miley cyrus nerede konser vermeli?

miley cyrus puzzle