4 Haziran 2009 Perşembe

WaVerLy BüyÜcüLERi

::::::: WaveRLy BüYCüLErİ::::::
=Dizinin Konusuİşte harika bir komedi dizisi. Dizinin konusu şu; 5 kişilik bir ailede yani bir büyücü ailesinde yaşanan maceralar. Aslında ailedeki herkes büyücü değil 3 çocuğun ( Alex,Justin ve Max) babası onların büyücü olmayan annesiyle evlenebilmek için büyücü yarışında pes edip güçlerini kardeşine vermiş. Bu yüzden sadece Alex,Justin ve Max'in sihirli güçleri var ailede.=Karakterler ve özellikleriAlex( ortanca kız kardeş)= Alex ağabeyi Justin'in tam zıttıdır. Çok alaycı biridir. Modayı takip eder. Dersleri ciddiye almaz ve Gigi ile sürekli kavga eder.( Alex'in en iyi arkadaşı Harper'dır.)Justin( en büyük erkek kardeş)=Justin çok çalışkan bir çocuktur. oyuncak bebek koleksiyonu ve kendi inek grubu vardır(yani çalışkanlar grubu)Max(en küçük erkek kardeş)=Max de Alex gibi çok alaycı bir çocuktur. Ama Alex 'den biraz daha ciddiye alır büyücülük işini.Theresa(anneleri)=Theresa sürekli genç biri gibi davranmayı sever.Jimmy(babaları)= Jimmy ciddi bir adamdır. Ama bazen muzurluk yapmayı sever.

ZaCk::CODy biYogRaFi


:::::::::::::::::::ZacK vE cODY::::::::::::::::::





Cole ve Dylan Sprouse 4 Ağustos 1992'de doğdular.Dylan Cole'dan 15 dakika daha büyük.İkizler dizi olarak Zack ve Cody'nin Lüks Yaşamı'nda oynadılar.Dylan Sprouse HakkındaGerçek adı: Dylan Thomas SprouseTakma adı:Spounge, Dyl, LumpkinEn sevdiği;Ders:İngilizce,fenŞarkıcı/grup:Sum 41, Poison, Nelly, ShakiraHayvan:KurtRenk:TuruncuCole Sprouse HakkındaGerçek adı:Cole Mitchell SprouseTakma adı:Coley,MoleyEn sevdiği;Ders:Tarih,matematik,yunanca,mitolojiŞarkıcı/grup:Ja Rule, Kiss, Missy Elliot, Eminem, ShakiraHayvan: DomuzRenk:Siyah ve mavi

ünlülerin evleri

""""" vANesSa hUDgeNS'İn Evi""""""



vanessa hudgens 'in $2.75 aldığı büyüleyici evi



:::::::: MiLeY CyUs'uN Evi :::::::






miley cyrus bu eve $6.2 aldığı evde 6 banyo,6yatak odası ...
işte merakla bekledeğimiz miley cyrus'un evi











high school musical imzaları
MERAK EDENLER EKRAN BAŞINA!!!
VANESSA HUDGENS
ZAC EFRON
ASHLEY TİSDALE
CORBIN BLEU
MONIQUE COLEMAN
LUCAS GRABEEL

vanessa hudgens çırılçıplak


























Vanessa Hudgensin çıplak resimlerine bir yenisi daha eklendi.
Genç yıldız basında çıplak resimleri yayınlanınca çok zor günler geçirmiş, Disneyden atılma noktasına gelmişti. Yeni çıkan resimler hakkında Vanessa ne düşünür bilmiyoruz ama sonuçta kıza hak veriyoruz. Hem genç hem güzel, kanı kaynıyor kızcağız ne yapsın ?
Vanessa Anne Hudgens kimdir ?
Sinema filmlerine ise TrunderBirds ve ThirTeen ile başladı. TV dizileri ise Quintuplets, Brothers Garcia gibileri. 2005te kariyerinin en büyük çıkışını yaptı. High School Musical filminde Zac Efron ile baş rolü paylaştı. Filmde zeki ve tatlı Gabriella Montezi oynadı. Filmde sadece oyunculuk yeteneğini değil., dans ve şarkıcılık yeteneğini de gösterdi. Şu ana dek sayılamayacak kadar çok dizide konul oyunculuk yaptı. Arada bir The Suite Life of Zack and Codyde başrol oyuncularıyla(Ashley Tisdale) oynadı. 2006da Hollywood Recordsdan ilk albümü V yi çıkardı. Albüm 500,000den fazla sattı. Hatta albümünden Say Ok adlı şarkının klibinde Zac Efron ile birlikte oynadı. 17 Ağustosta filmin 2. serisinde gene Gabriella Montezi canlandırdı. Filmin 3. serisinde tekrar bu rolü canlandıracağını, basına sızan çıplak fotoğrafların bu durumu değiştirmeyeceği Disney tarafından duyuruldu.

miley cyrus'un erotik fotografları





Miley'nin skandalları alışkanlık oldu

Genç yıldız Miley Cyrus, davranışları eleştirilen ve gündemden düşmeyen yaşça büyük yıldızlara özenmeye devam ediyor.
Vanity Fair dergisi için üstelik babası Billy Ray Cyrus'ın gözetiminde verdiği üstsüz pozla eleştiri oklarını üzerine çeken genç kız, bu kez de iki gün arayla cesur dekolteye sahip giysileriyle tartışma yarattı.
Önce bir çekimde sonra da alışverişte yaşından hiç beklenmeyecek aşırı dekolte giysilerle görüntülenen Cyrus, magazin sitelerinde gündemde olmayı sürdürüyor. Ama uzmanlar genç yıldızın anne ve babasını uyararak "Kızınızın hala bir çocuk olduğunu unutmayın. Lütfen onun bu tuhaf davranışlarını kontrol altına alın" diyorlar.
miley cyrus'un bu fotografları hackerlar tarafından elegeçirilmiştir!!!hackerların elinde daha fazla erotik fotografları olduğu söyleniyor

miley cyrus hamile


işte miley cyrus'un bu fotografları
bütün sevenlerini üzdü!!!!!
miley cyrus 'un jonas brothers dan
nick ile birlikte olduğunu açılıyor .
MİLEY CYRUS BAKİRELİK YEMİNİ ETTİ!
miley cyrus "ben hamile değilim"
"bakireyim"sözleri herkesi şaşıttı
miley cyrus gündeme işte böyle damgasını vurdu.
belkide hamile kaldı.miley'nin erotik pozlarından sonra
hamile olabileceği düşünülüyor.

hannah montana the movie

işte!!!!!!!HaNNaH MoNTaNA ThE moVİe'nin fragmanı
miley stewart, gizli pop-star kimliği ile okulu ve arkadaşları arasında denge kurma mücadelesi vermektedir.Ancak hız artan şöhreti ve popülerliği özel hayatına egemen olunca herşeyi oluruna bırakır.Bunun üzerine babası, gerçeklerle yüz yüze gelmesi için Tennesse'deki Crowley Crowley C orners'taki evine çağırır.O anda itibaren Hannah Montana'nın bile hayal edemeyeceği çapta eğlence,kahkaha ve romantizm dolu bir macera başlıyacaktır.Peter Chelsom yönett..

miley cyrus nerede konser vermeli?

miley cyrus puzzle