11 Mart 2010 Perşembe

robert kristen aşkı bitiyor mu?




Robert Pattinson bel ami adlı filmdeki bir sahnede 40 çıplak kadınla grup seks yapıyor. Sahne yüzünden Robert Pattinson ile sevgilisi, oyuncu Kristen Stewart’ın arası açıldı. Genç aktör, “40 kadınla sevişmek kariyerine bir şey katmaz ama ilişkimizi yıpratır” diyen sevgilisini teselli etmeye çalışıyor.
Robert Pattinson’ın sevgilisine “Sanatım için gerekirse sevişir gerekirse rahip olurum” dediği konuşuluyor. Aktör ‘Bel Ami’de zengin kadınlarla sevişip kariyerinde yükselmeye çalışan bir gazeteciyi oynuyor.
REMEMBER ME
'Remember Me'de Emilie de Ravin'le başrolü paylaşan ünlü aktör, geçtiğimiz günlerde filmin New York'taki setinde görüntülendi. Lost dizisinde canlandırdığı Claire karakteriyle tüm dünyada üne kavuşan Ravin'le bir hayli samimi olduğu gözlenen Pattinson, aşk yaşadığı iddia edilen Kristen Stewart'ı kızdıracağa benziyor. 'Alacakaranlık'taki rol arkadaşı Kristen Stewart'la bir süredir birlikte olduğu konuşulan ünlü aktör, Lost'un yıldızı Ravin'le çok iyi anlaşıyor. İkiliyle aynı seti paylaşanlar, Life&Style dergisine konuyla ilgili şunları söylüyor: "Çekimler dışında da birlikte vakit geçirmekten zevk alıyorlar. Set dışında da çok samimiler." Filmde cüretkar sahneleri de olduğu söylenen ikili, çekimlerden fırsat buldukça New York'un gece hayatının tadını çıkarıyor. Geçtiğimiz aylarda eşi Josh Janowicz'ten boşanan ünlü aktris Emilie de Ravin, Johnny Depp'le birlikte oynadığı 'Halk Düşmanları' filmiyle de adından söz ettiriyor.Kristen bu aralar keyifsiz!Robert Pattinson'la 'Alacakaranlık' serisinin ikinci filmi 'Yeni Ay'da da başrolü paylaşan Kristen Stewart, son günlerde çok keyifsiz görünüyor. Bir süredir Pattinson'dan uzak olan genç yıldızın yüzü sürekli asık!

Kristen Hamile mi?
Bu yıla damgasını vuran ve en iyi öpüşme dahil bir çok oscar heykelciği kazanan Alacakaranlık (Twilight) filminin yıldızlarından şok haber!Twilight aşıklarına hamilelik sürprizi Twilight'ın başrol oyuncularından genç yıldız Kristen Stewart'ın hamile oludğu idida edildi. Çarpıcı iddia bununla da bitmiyor. Avustralya'da yayınlanan New Weekly dergisinin haberine göre bebeğin babası da Stewart'ın filmdeki başrol arkadaşı Robert Pattinson
Dergi Stewart'ın bir arkadaşına dayandırarak yayınladığı haberde genç yıldızın hamile olduğu iddialarına yer verdi
Habere göre Stewart'ın arkadaşı genç yıdızın "Hamileyim. Bebeğin babası da Rob" dediğini ileri sürdü. Yine dergideki habere göre aynı arkadaşı Stewart için evde yapılabilen bir hamilelik testi satın aldı. Stewart'ın arkadaşı "Kristen bu durumdan dolayı çok gergin ve sinirli" diye konuştu. Dergi; kapağına taşıdığı bu iddiayı güçlendirmek için şu sıralar The Runaways adlı filmde Joan Jett'i canlandıran Kristen Stewart'ın belinin kalınlaşan görüntüsüne de yer verdi. Sinema seyircileri Kristen Stewart'ı Panik Odası'nda Jodie Foster'ın oynadığı karakterin şeker hastası kızı olarak tanıdı

miley cyrus nerede konser vermeli?

miley cyrus puzzle